Βιωματικό σεμινάριο για HR managers στην Αθήνα | Θετικοί τρόποι επικοινωνίας & έκφρασης

Επιχειρηματικότητα

09/01/2017 11:41:00

Στις 20 Ιανουαρίου 2017 θα διεξαχθεί στην Αθήνα βιωματικό σεμινάριο με θέμα: Θετικοί τρόποι επικοινωνίας & έκφρασης.

Διοργανωτής του σεμιναρίου είναι η εταιρεία Εμψύχωσις η οποία έχοντας στο ενεργητικό της 14 πολύτιμα χρόνια εμπειρίας και μέσα από τη μελέτη, την έρευνα, τη διδασκαλία και την εφαρμογή θεατρικών μεθόδων & τεχνικών εμψύχωσης, στοχεύει στη βελτίωση, εξέλιξη και καθιέρωση της βιωματικής εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε HR managers, σε στελέχη εταιρειών με ευθύνη διοίκησης & καθοδήγησης ανθρώπινου δυναμικού, σε ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται τεχνικές ανάπτυξης των ομάδων τους.

Πρόκειται για ένα βιωµατικό σεµινάριο που έχει σαν στόχο να εµπνεύσει τους συµµετέχοντες να διοικούν αποτελεσµατικά την οµάδα τους, µέσα από τη θετική επικοινωνία & έκφραση, εξασφαλίζοντας ποιοτικότερες υπηρεσίες. ∆ουλεύοντας µε µία συνθετική µέθοδο εµψύχωσης, βασισµένη στη βιωµατική εµπειρία, χρησιµοποιούµε παιχνίδια & ασκήσεις, προσαρµοσµένα στις διεθνείς απαιτήσεις του σύγχρονου management, τα οποία µπορούν να αποτελέσουν δυναµικά εργαλεία για την επίτευξη των στόχων. Έτσι, στον εργασιακό χώρο που η ισορροπία εξαρτάται κυρίως από την οµαδική εργασία, έχουµε σαν αποτέλεσµα την αύξηση της παραγωγικότητας αλλά και του αισθήµατος εµπιστοσύνης των εργαζοµένων προς την εταιρεία & τελικά την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης, σε όλα τα επίπεδα.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα. Φρόσω Μπενετή η οποία εργάζεται με ομάδες ενηλίκων, ως εμψυχώτρια, σύμβουλος ψυχικής υγείας & εκπαιδεύτρια στελεχών επιχειρήσεων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Theatrical Play Animator από το National Open College Network της Αγγλίας, πιστοποιημένο μέλος της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων & του Πανελλήνιου Δικτύου για το θέατρο στην εκπαίδευση. Σπούδασε Υποκριτική, Σκηνοθεσία & Συμβουλευτική Ψυχολογία με εξειδίκευση στη διαχείριση ομάδων. 

Δείτε την αναλυτική περιγραφή του Σεμιναρίου: